Wie zijn we ?

Onze vereniging werd opgericht in 1977.
Sindsdien staan we garant voor het samenbrengen van spelers en de promotie van onze sport en hobby bij een grote groep van mensen binnen Oost-Vlaanderen en Pajottenland.
Dit doen we door middel van het organiseren van een competitie op vrijdagavond alsook het inrichten van een provinciaal kampioenschap.
BTLB Oost-Vlaanderen werkt ook samen met andere provincies en regio’s in België om meer gelijkheid in reglementen te krijgen en om samen ook een Belgisch Kampioenschap in te kunnen richten.

Ons dagelijks bestuur bestaat uit 3 leden, nl.

Günther Willems:
Voorzitter van BTLB Oost-Vlaanderen. Hij speelt in deze federatie sinds 1993 en zetelt in het bestuur sinds 2000. Je kan hem bereiken op +32 476 35 42 10.
Naast zijn taak als voorzitter is hij ook reeksverantwoordelijke voor 2e en 3e afdeling en staat hij in voor de promotie van tafelvoetbal in het algemeen binnen onze federatie

Bart De Raedt:
Secretaris van BTLB Oost-Vlaanderen. Hij speelt in deze federatie sinds 2007 en zetelt in het bestuur sinds 2012. Je kan hem bereiken op +32 460 97 80 72
Naast zijn taak als secretaris is hij ook reeksverantwoordelijke voor 1e en 4e afdeling, staat hij in voor het dagelijks beheer van de website alsook voor de opstart van de competitie

Guido Willems:
Penningmeester van BTLB Oost-Vlaanderen. Speelt sinds mid jaren 80 in de federatie en zetelt sinds jaren 90 in het huidige bestuur. Naast zijn taak als penningmeester is hij verantwoordelijk voor de bekercompetitie, de organisatie van provinciale kampioenschappen en eindrondes alsook voor de aansluiting van nieuwe spelers.